lauantai 19. helmikuuta 2011

Asenne se on joka ratkaisee

Työntäyteinen viikonloppu. Perjantaina 9h, la 10 h ja su 7h. Perjantai-illan kestohymyn ja kiireillan jälkeen päätin hakea lisäenergiaa VoimaTotalista lauantaina ennen töitä. Pakkasin laukun valmiiksi illalla ja päätin intoilla aamutuimaan lähisalille..Mikäli heräisin aamulla virkeänä. Muussa tapauksessa ajattelin käyttää hyväksi ylimääräiset kaksi tuntia ja lapsivapaan aamun ; nukkua.Heräsin minuuttia ennen kellonsoittoa 6 ja puolen tunnin unien jälkeen. Kohtalolla oli selkeästi selvät suuunnitelmat kanssani. Aamutreeni oli aivan mahtava ja olo euforinen 94% maximisykkeiden aiheuttamien endorfiinipurskausten jälkeen. Treenin jälkeen proteiinipirtelöä ja pari palaa 70% suklaata <3  Hyvin jaksaa taas! 

Päätin kokeilla huvikseni kuinka paljon kaloreita kuluu yhden kiireisen 10 htunnin työpäivän aikana. Päivä oli hyvin vaihteleva ja asiakkaat tulivat ryöppyinä, joten välillä ehti taukoilemaankin..Onneksi. Työpäivän kulutus oli 3500 kcal. Yhteensä siis kuluttanut yli 4000 kcal päivän aikana. Puolivälissä päivää huomasin ruokavalioni olleen kovin pirtelöpitoinen ja söin hyvällä omalla tunnolla lohta bataatin kera. Viimeisen tunnin mietin vain laukussani odottavaa tummaa suklaata ja pähkinäpussia. 

Entisenä sokerihiirenä on ihana huomata, kuinka tumma suklaa ja mm. banaani ovat äärettömän makeita. Aiemmin maistuivat lähinnä karvailta. Se kertoo mielestäni hyvin sokeririippuvuuden katkaisun onnistumisesta <3

Ajatus katkeilee ja muuttuu sameaksi. Parasta mennä nukkumaan että jaksaa huomisen työpäivän odottaa maanantaista vapaapäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti